Как да изтриете Yahoo Mail акаунт

  Как да изтриете Yahoo Mail акаунт

Изтриването на Yahoo Mail акаунт не означава само премахване на имейлите от вашия акаунт, това означава, че елиминирате всички услуги, които получавате с вашия Yahoo Mail акаунт. Ще загубите достъп до акаунта си, вече няма да имате достъп до Моите настройки на Yahoo, вашия акаунт във Flicker, снимки и всички тези резервни копия на данни, които сте съхранили в сървъра на Yahoo. Винаги обаче можете Регистрирай се за нов акаунт в Yahoo, но имайте предвид, че нито една от вашите предишни данни няма да бъде достъпна за използване. И така, тук в тази статия ще ви насоча как да изтриете завинаги имейл акаунта в yahoo.



Вашият Yahoo Mail акаунт се изтрива поради следните три причини:

  • Вие сами поискахте yahoo за изтриване на акаунт.
  • Не сте влизали в акаунта си през последните 12 месеца.
  • Ако сте нарушили Правилата и условията на Yahoo.

Преди изтриване:

Преди да изтриете Yahoo Mail акаунта за постоянно, ето някои от нещата, които трябва да обмислите да направите, за да спестите време, пари и данни.



  • Деактивирайте всички платени услуги на yahoo, които сте създали с вашия акаунт в Yahoo . Въпреки че изтриете акаунта си, може да получите разписка от yahoo за таксуването на банковата си сметка за платените услуги, за които сте се абонирали.
  • Изтеглете всички тези снимки от Flickr. Имате достъп до вашите снимки само ако имате достъп до своя Yahoo Mail акаунт.
  • Влезте в таблото си за поверителност, за да видите подробности за вашия акаунт.

Забележка: Премахването на вашия акаунт в Yahoo ще премахне всички услуги, свързани с вашия акаунт в Yahoo. Нито Yahoo ще отмени автоматичните такси, свързани с вашия акаунт. По същия начин всеки, който се опита да ви изпрати имейли на вашия изтрит имейл, веднага ще получи неуспешна доставка съобщение. За да сте сигурни, че няма да получите важни имейли и за да избегнете объркване и притеснения, най-добре е да кажете на вашите приятели, шеф, колеги, че сте на път да изтриете акаунта си. Можете също възстановете акаунта си в Yahoo Mail в рамките на 30 дни от периода на изтриване. Това означава, че ако промените решението си в рамките на 30 дни, можете да възстановите акаунта си. Моля, прочетете последното заглавие, за да научите повече.

марс секстил плуто синастрия

Стъпки за изтриване на Yahoo Mail акаунт

  1. Преди да предприемете стъпки към Изтрий yahoo имейл акаунт, уверете се, че сте Деактивирайте ключа за акаунт в Yahoo и изтрийте всички акаунти или променете имейла на всички акаунти, свързани с Yahoo mail акаунт.
  2. След това преминете към Страница за изтриване на акаунт в Yahoo Ето връзката – Изтриване на потребителска страница. https://login.yahoo.com/account/delete-user
      снимка на горната връзка
  3. Сега, влизам вашите идентификационни данни, вашият Yahoo Потребителско име , и Парола . Ако имате две- стъпка проверка или настройка на ключ на акаунта, Yahoo ще ви изпрати съобщение до мобилния ви телефон за удостоверяване.
      Въведете своя имейл
  4. Сега на вашия монитор ще се отвори страницата за изтриване на акаунт. Заглавието на страницата ще бъде „ Преди да продължите, моля, разгледайте следната информация .” Тази страница ще даде информация за това какви функции ще загубите, когато изтриете своя акаунт в Yahoo mail. След четене, Натиснете продължете да изтриете моя акаунт ” бутон. Ако си променил решението си, Натиснете на Бутон за отказ .
  5. На следващата страница ще трябва потвърди вашата команда за изтриване. За да направите това, влизам вашия yahoo имейл адрес още веднъж в предоставеното текстово поле.
  6. Сега селект t бутона, съдържащ „ Да, прекратете този акаунт .”
      Въведете своя имейл
  7. Освен това ще видите съобщение, което гласи „ Вашият акаунт е деактивиран и насрочен за изтриване ”. След това, Кликнете Схванах го ”, който ще ви пренасочи към началната страница на Yahoo.
      Потвърдете изтриването



Ето, имаш успешно деактивира акаунта ви, който се обработва за изтриване през следващите 30 дни. В някои случаи Yahoo няма да премахне вашия акаунт в продължение на 180 дни, което зависи от държавата, от която сте се регистрирали.

WhatsApp - Как да изтрия акаунт WhatsApp - Как да изтрия акаунт

Ако искате да активирате отново, можете да активирате отново в акаунта си в рамките на 30 дни или, ако имате достатъчно късмет, 180 дни.

Неща, които трябва да запомните

Ето някои важни неща, които трябва да имате предвид, преди да изтриете Yahoo Mail акаунта за постоянно.

луна съвпад уран синастрия



Закриването на вашия акаунт в Yahoo ще доведе до премахване на всички други услуги, които са свързани с вашия акаунт в Yahoo. Всички ваши архивни изображения ще бъдат загубени ; ще загубите достъп до акаунта във Flickr, настройките на My Yahoo, вашите премиум абонаменти и много други. Така че се уверете, че сте архивирали всички необходими файлове, данни и имейли.

Закриването на вашия акаунт в Yahoo няма да отмени автоматичните такси, свързани с вашия акаунт. Ако плащате за премиум абонаментни услуги на Yahoo, като yahoo mail без реклами. Уверете се, че първо анулирате тези абонаменти, за да избегнете неочаквани плащания.

След като изтриете акаунта си в Yahoo Mail, вашето потребителско име и имейл адрес ще бъдат достъпни за другите за използване в бъдеще. Това означава, че ако човек изпрати имейл до вашия акаунт, лицето, което е създало имейл адрес, използвайки вашия имейл, ще получи съобщението.



Да предположим, че вече сте изтрили акаунта си в Yahoo Mail и вашият приятел се опитва да ви изпрати имейл. Междувременно те ще получават съобщение за неуспешна доставка с грешка. Ето как ще изглежда грешката.

Грешка при доставката SMTP 554: дд Съжаляваме, вашето съобщение до *****@yahoo.com не може да бъде доставено. Този акаунт е деактивиран или прекратен [#102]. – ica***_mail_***.yahoo.com

плутон във 2-ра къща

Можете да активирате отново затворения си акаунт дори след като сте го маркирали за изтриване. Да се активирайте отново Вашата сметка, дневник във вашия акаунт в рамките на 30 дни след изтриването му. Времето за повторно активиране обаче варира в зависимост от мястото, в което живеете. Можете да активирате отново акаунта си с удължени дни на 90 дни за тези акаунти, регистрирани в Австралия, Индия или Нова Зеландия ; като има предвид, че 108 дни на акаунт, създаден в Бразилия, Хонконг или Тайван [1] . Можете да направите това с Редовната страница за вход на Yahoo . И след като активирате отново акаунта си, можете да получавате имейли, както сте свикнали преди. Въпреки това няма да получавате никакви съобщения, които са били изпратени по време на процеса на изтриване. Yahoo Mail предоставя много услуги, можете да проверите Пощенски услуги на Yahoo в нашето помощно ръководство.

мечтаеше за счупено стъкло

[1] https://help.yahoo.com/kb/requested-account-deleted-sln2044.html